Camping

De Camping

Op onze kleine camping kunt u genieten van het uitzicht op het kleine sportvliegveld Teuge, waar kleine vliegtuigen en zweefvliegers opstijgen. Maar waar vooral de soms spectaculaire landingen van de parachutisten te bewonderen zijn. Wij kunnen garanderen, dat u geen overlast van het vliegveld. 's Nachts wordt er niet gevlogen. 

Het is dus zeer zeker een rustige camping, waar wel luxe aanwezig is. 
In onze sanitaire ruimtes zijn de toiletten en douches van vloerverwarming. Bovendien is er ook een voorziening voor minder validen. Ook is er voor noodgevallen een AED apparaat aanwezig. Daarnaast bieden wij een gratis WIFI-netwerk, dat overal op de camping een goede ontvangst biedt. Sinds 2021 hebben wij glasvezel.

De camping zelf bestaat uit vier veldjes. 30 plaatsen van 100m2 en
30 comfortplaatsen van 185m2 (v/a plek nr. 36). Op de comfortplaatsen heeft elke plek een eigen afvoer voor het grijs water en is er naast elke comfortplek een eigen watertapkraan aanwezig. Alle 60 plaatsen hebben 10 ampère stroom. Tevens hebben alle plekken kunstgras voor de voortent. Onder het kunstgras bevindt zich een drainage, zodat u nooit een natte voortent heeft. U kunt bij ons ook privé sanitair huren (indien beschikbaar). Dit dient u ook bij de reservering te vermelden.

De camping is geschikt voor rustzoekers maar ook voor gezinnen met kinderen. De kinderen kunnen op een apart veldje vrij spelen. Er is een grote zwemvijver (100 x 120m) en een grote en kleine trampoline. Ook zijn er diverse speeltoestellen, schommels en klimrekken aanwezig. Op de zwemvijver ligt een vlot in het water, waar de kinderen zich vanaf de oever naar het eiland van de zwemvijver kunnen trekken. Ook is er een kabelbaan over het water, zijn er gratis waterfietsen, bootjes en skelters te gebruiken. 

Op alle vier veldjes kunnen ook campers staan. Voor de kampeerders hebben wij een grote loosplaats waar men water kan lozen en bijvullen. 

Bij de camping hoort ook een theeschenkerij. Op het terras van de theeschenkerij kunt u genieten van koffie, thee, cappuccino en gebak en lekkere tosti´s of panini's. In het weekend bakken wij warme broodjes en croissants voor u af en 's avonds kunt u patat, kroketten, frikandellen en nog veel meer bij ons bestellen. En natuurlijk serveren wij een lekker koud biertje of wijntje met een borrelhapje. Kijk op onze  menukaart van de theeschenkerij.