Camping

De Camping

Op onze kleine camping kunnen op 60 mensen genieten van een enerzijds de rust en plaatsen het zicht op de activiteiten van het kleine sportvliegveld Teuge, waar kleine vliegtuigen en zweefvliegers opstijgen maar vooral de soms spectaculaire landingen van de parachutisten te bewonderen zijn. Wij kunnen u ervoor zorgen, dat u geen overlast ondervindt, de vliegen op en zijn weg. 's Nachts wordt er niet gevlogen.

Het is dus zeer zeker een rustige camping, waar wel enige luxe aanwezig is.
In onze sanitaire ruimtes zijn bv de toiletten en douches van vloerverwarming voorzien. Bovendien is er ook een voorziening voor minder validen. Ook is er voor noodgevallen een AED apparaat aanwezig.Daarnaast beschikken wij over een gratis WIFI-netwerk, dat overal op de camping een goede ontvangst biedt.

De camping zelf bestaat uit vier veldjes. 30 plaatsen van 100m2 en 30 comfortplaatsen van 185m2 (v / a plek nr. 40). Op de comfortplaatsen heeft elke plek een eigen afvoer voor het grijs water en is er naast elke comfortplek een eigen watertapkraan aanwezig. Alle 60 plaatsen hebben 10 ampère stroom. Tevens hebben alle plekken kunstgras voor de voortent waaronder zich ook een drainagesysteem, zodat u nooit een natte voortent heeft.

De camping is geschikt voor rustzoekers maar ook voor gezinnen met kinderen.De kinderen kunnen op een apart veldje vrij spelen en vertier vinden bij of in onze grote zwemvijver (100 x 120m) of bij de trampoline en wipkippen. Ook zijn er diverse speeltoestellen, schommels en klimrekken aanwezig. Op de zwemvijver ligt een vlot in het water, waarmee de kinderen zich vanaf de oever naar het eiland van de zwemvijver kunnen trekken. Ook is er een kabelbaan over het water.

Op alle vier veldjes kunnen ook campers staan. Voor kampeerders hebben wij een grote loosplaats waar mannen ook vers water kan tanken.

Bij de camping hoort ook een theeschenkerij. Op het terras van de theeschenkerij kunt u genieten van koffie, thee, cappuccino en gebak of heerlijke warme panini's, vers uit de oven!In de ochtend bakken wij warme broodjes en croissants voor u af en 's avonds kunt u patat, kroketten, frikandellen en nog meer bij ons bestellen. En natuurlijk serveren wij een lekker koud biertje of wijntje met een borrelhapje. Kijk op onze menukaart van de theeschenkerij.

oegenbos minicamping theeschenkerij
DutchEnglishGerman