Sanitair

Sanitair gebouwen

Wij beschikken over 2 verschillende sanitair gebouwen. In het reeds bestaande sanitair gebouw beschikt u over 7 wc´s en één urinoir. Daarnaast meer dan 8 douches waar u onbeperkt kunt douchen. Wij hanteren dus geen muntjes-systeem.

Van de gezien wc's en douches zijn er 3 in privé cabines ondergebracht. Mocht u zo'n privé cabine helemaal voor uzelf willen, dan kunt deze huren. Zo bent u ervan verzekerd, dat alleen u toegang heeft tot deze privécabine.

Eveneens is er een grote capaciteit aan wastafels en afwasmogelijkheden gekomen.

Daarnaast is er één extra babykamer waar de kleintjes in rust in een baby bad met extra uittrekbare handdouche kunnen badderen.

Tevens beschikken wij over één aparte, grote rolstoelvriendelijke ruimte voor minder valide gasten (niet gecertificeerd). Hier is ook een extra wc, regendouche en wastafel, voorzien van de nodige hulpmiddelen zoals een vaste klapstoel aan de muur onder de douche en een klapstoel in het droge gedeelte. Ook stevige beugels om niet uit te glijden. De bedoeling is, dat als er minder valide gasten op onze camping aanwezig zijn, zij de voorrang voor deze kamer krijgen.

De sanitaire ruimte is voorzien van vloerverwarming, zodat u zich ook op de wat frissere dagen behaaglijk voelt in deze ruimte.

Daarnaast vindt u in de sanitaire ruimte een wasmachine, droger en een koelkast waarvan u gebruik kunt maken.

Tevens is er een separaat (dus niet in de buurt van het sanitair) een chemisch toilet aanwezig.

Het 2e sanitair gebouw is voorzien van 7 wc's en 7 douches, waarvan 2 in een aparte kamer.
Ook dit gebouw wordt doormiddel van vloerverwarming verwarmd.

Wij vertrouwen erop, dat onze sanitaire ruimtes een visite kaartje mogen zijn van onze camping. Mocht u echter nog opmerkingen van tips voor ons hebben, dan houden wij ons heel graag aanbevolen.

oegenbos minicamping theeschenkerij
oegenbos minicamping theeschenkerij
oegenbos minicamping theeschenkerij
oegenbos minicamping theeschenkerij