Huisregels

Huisreglement

 1. 1
  Alle plekken zijn voorzien van kunstgras om de voortent op te plaatsen. Het is niet toegestaan, om plasticzeil of zwart- (anti-wortel) -doek op het echte gras te gebruiken. Alleen echte camping tapijt is toegestaan
 2. 2
  Betaling graag vooraf of op de dag van aankomst. Indien onduidelijk is op welke datum u vertrekt dan graag de dag voor vertrek (vóór 12 uur)
 3. 3
  Het gebruik van een elektrische kachel in de voortent is NIET toegestaan.
  Indien u toch een kachel in de voortent wenst te gebruiken, dan vragen wij hiervoor per dag € 2,00
 4. 4
  Bezoekers graag zelf bijhouden op de "Bezoekerskaart". Bezoekerstarief bedraagt € 2,00 pp (0 - 4 uur). > 4 uur aanwezig € 5,00 ongeacht de leeftijd.
 5. 5
  Onze gasten willen graag tot rust komen op onze camping. Houdt u hiermee rekening. Tussen 22.00 - 7.00 uur verwachten wij rust op de camping
 6. 6
  Auto's mogen niet op de camping staan, alleen bij aankomst en vertrek. Daarna altijd op de parkeerplaats
 7. 7
  Honden zijn welkom, mits aangelijnd. Ook mogen honden geen overlast bezorgen aan andere gasten. En natuurlijk dient u uw hond niet op het camperterrein uit te laten. Er staat een houder met plastic poep zakjes op veld 1 (gratis)
 8. 8
  Het gebruik van een BBQ is toegestaan. Open vuur en vuurkorven niet
 9. 9
  Vertrek uiterlijk 12 uur. Als uw plaats niet door nieuwe gasten wordt ingenomen, dan kunt u ook ná 12 uur nog op de camping verblijven. Dit graag in overleg!
 10. 10
  Wij zijn elke dag rond 10 uur bij de receptie. Soms ook eerder, maar dan zijn we eerst nog bezig met overige werkzaamheden
 11. 11
  Het betreden van ons eigen privé terrein is niet toegestaan. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevaren en / of ongevallen bij onbevoegd betreden van ons privé terrein. Zwemvijver is zonder toezicht. Duiken verboden
 12. 12
  Bij vragen en / of aankomst belt u aub naar 06 - 57 33 33 03 of gebruik de intercom bij de receptie. Na 20 uur zijn wij niet meer bereikbaar behalve voor noodsituaties.
 13. 13
  Verblijf / Betreden van de camping is zowel voor gasten als voor bezoekers op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade, schade en / of letsel.
 14. 14
  De auto mag uitsluitend bij aankomst en / of vertrek naast de plek staan.
  Boodschappen etc. met de auto naar de plek brengen is niet toegestaan. Gebruik hiervoor het handige boodschappenkarretje.